SURİYE'Lİ SPİKER ELA ABBAS'IN AÇIKLAMASI

Kimdir, ne kadar izlenen bir spikerdi bilmiyorum ama başarılı bir spiker. Suriye'de yaşananlara tepkisini dile getiriyor. Bu video yu izlerken Suriye'li muhaliflerin bilgi teknolojilerini ve sosyal medyayı çok iyi kullandıklarını düşündüm. Tabii bu bayanı Hür Suriye Ordusundan birileri ele geçirip zorla konuşturmuyorsa.


Timeturk'ten aldığım haberin detayı aşağıda:


Ahmet Yılmaz / TIMETURK

Suriyeli bir spiker, rejimden ayrıldığını ilan ederek rejimi Alevi grupta mezhebi canavarı uyandırmak istemekle suçladı.

Suriyeli spiker Ala Abbas, kendisi okuduğu yazılı bildirisinde şöyle dedi: ‘Suriye halkı yaklaşık 40 senedir vatandaşlığının tamamlanmasını bekliyor. Rejim dün olduğu gibi bugün de, halk olarak özgürlükler devleti olmaya geçişimizi engellemek için bu hakkı gaspetmeye azmetmektedir.’

Suriyeli spiker daha sonra şöyle ekledi: ‘40 sonbahar geçti ve rejim bizim insanlığımızın baharını öldürüyor. Sürekli bizlerde noksan arıyor. İşte bugün de Suriye halkından aldatılmış kısmı temel sığınak olarak kullanarak zulüm mekanizma ve yöntemlerini yeniden ortaya çıkarıyor. Bu esnada mezhebi veya azınlık canavarını uykusundan uyandırmak için psikolojik, sosyal ve dini faktörlerden yararlanıyor.

İşte skpikerin o açıklamaları :

http://www.youtube.com/watch?v=0M8RWtPxQ6M&list=UU5yWYtMKUuzO2aqOSdMCiAw&index=5&feature=plcp


Bu blogdaki popüler yayınlar

GÖZE SİYAH BANT, İNCE MİZAH VE SANSÜR

The US' dithering over Gulen's extradition following the July 15

CIA, TALIBAN, AIRBNB, AFGANISTAN VE TURKIYE